Recreantencompetitie 2017-2018

Update 29 januari 2018 door Piet van Wetten:

Stand in de competitie/2e Periode (na 4 ronden):

naam
 1e R
 2e R
 3e R
 4e R
 5e R
 Totaal
 Frank1100 2
 Corrie0100,5  1,5
 Harm
 Hélène11
 Jack
 Piet01
 Thijs0,5 11 3,5
 Rianne000.5  0,5
 Lars0,5 01 2,5
 Martien1

Jullie wisten dat het ging tussen Hélène en Thijs: na een zeer spannende partij met prachtige stellingen trok Thijs aan het langste eind en werd WINNAAR!!!

Na afloop van deze laatste ronde van de 2e Periode kon de voorzitter een kleine trofee uitreiken aan de gelukkige Thijs van den Broek.

Jullie zien in het schema dat er 3 tweede prijzen zijn, maar daar staat alleen roem tegenover!!!

Ik hoop van harte dat de 3e Periode druk bezocht wordt: echt met 10 personen, wat de competitie nog meer spannend maakt.

Op donderdag 8 februari gaan we verder: proberen jullie er allemaal te zijn?
En Jack wensen we een voorspoedige beterschap.

=======================================================

Update 12 januari 2018 door Piet van Wetten

Voor de leden niet-recreanten: we spelen dit schaakseizoen in die competitie 4 perioden van 4 ronden, en dat om de 2 weken.

Over 2 weken spelen we op 25 januari de laatste ronde van de 2e Periode.

Trok Frank Koster in de 1e Periode aan het langste eind, nu zal het gaan tussen Thijs van den Broek en Hélène Vermeulen.

Bijgaand gelieve jullie aan te treffen een schemaatje "subtotaal na 3 ronden".

We hopen op de deelname van Harm Keunen en Jack Rooseboom aan de laatste ronde.....en uiteraard op hun deelname aan de volledige 3e Periode.

Nog "even" en Martien Sauvé en Frank Koster gaan de leden van S.V. Deurne een aardig poepje laten ruiken!!!

Buiten dit chapiter nog het volgende: op vrijdag 2 februari doen Jack Rooseboom en Coen Verkuijl in het Gymnasium examen STAP2.

=======================================================

Dit jaar wordt op de donderdagavond een recreantencompetitie, voor thuisschakers, ex-schakers, beginners en iedereen die gewoon wil schaken tot een rating van 1300/1400.

De eerste periode zal worden gespeeld op:

- donderdag 21 september 2017

- donderdag 5 oktober 2017

- donderdag 19 oktober 2017

- donderdag 2 november 2017

De speeldata van de overige perioden worden later bekend gemaakt, maar vinden plaats op een donderdag.

U kunt één of meerdere perioden meedoen. De avond begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Er worden 2 partijen per avond gespeeld en u kunt een les van 30 minuten bijwonen. De kosten zijn € 10 per periode van 4 weken voor niet-leden en gratis voor leden.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met Piet van Wetten.

U kunt zich opgeven bij:

Piet van Wetten

E-mail: pietwetten@gmail.com